Shifter

Shifter

Alkaen 9,00
BM jorkkilippis

BM jorkkilippis

24,90 €
Fast

Fast

Alkaen 9,00

stuntfreaksteam

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on StuntFreaksTeamin henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 20.5.2018. Viimeisin muutos 13.10.2018.

1. Rekisterinpitäjä

StuntFreaksTeam

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Janne Myllyoja, shop@stuntfreaksteam.org

3. Rekisterin nimi

SFT Shop asiakasrekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.

Jos olet antanut suostumuksesi, voimme käsitellä sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi ja lähettää uutiskirjeitä ja markkinointimateriaalia. Tällä hetkellä luovutamme tietoja Mailchimpille (sähköpostimarkkinointia varten) ja Facebookille, ja näissä palveluissa tiedot ovat ainoastaan meidän käytössämme.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat tilaajan nimi, osoite- ja yhteystiedot, tiedot tilatuista tuotteista/palveluista sekä niiden muutoksista, laskutustiedot sekä muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin tuotteisiin/palveluihin liittyvät tiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaan suorittaessa tilaus.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietojasi vastaanottavat:
- yrityksemme ja sen työntekijät
- maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun
- varastoyritys sekä kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle
- tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme
- tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme
- IT-yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Asiakasrekisterin tietoja säilytetään asiakassuhteen säilymisen ajan. Tilaus-, laskutus- ja maksutietoja säilytetään kuitenkin muun kirjanpitoaineiston tapaan. 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti (sähköpostitse) rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti (sähköpostitse) rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa). Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

SFT putkihuivi pinkki

SFT putkihuivi pinkki

5,90 €
Korjaustarra tarra

Korjaustarra tarra

1,90 €
SFT heijastin

SFT heijastin

4,90 €
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitus- ja palautusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi.

Verkkokauppa

Stunt Freaks Team Oy
Rautakyläntie 1
41900 Petäjävesi

shop@stuntfreaksteam.org
stuntfreaksteam.org
2474100-6

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. 

Maksaminen ja maksutavat

Maksuvaihtoehtoina kaupassa ovat

Checkout: yleisimmät verkkopankit, lasku, osamaksu, yleisimmät maksukortit sekä kännykkämaksaminen. Checkoutin maksutapa kulut ovat lähtökohtaisesti 0,0€, mutta osa maksutavoista tuo kuluja.

Postiennakko: maksat tilauksesi vasta noutohetkellä. Postiennakolla maksaessasi tilaukseen tulee maksutapakuluja 4,30€.

Painamalla Osta-painiketta hyväksyt stuntfreaksteam -verkkokaupan yleiset ehdot. 

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

shop@stuntfreaksteam.org

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitustavoista voit valita tilauksesi koosta riippuen Postin pienlähetyksen, tavallisen paketin tai noudon pakettiautomaatista.

Posti pienlähetys: Pienlähetys jaetaan pääsääntöisesti vastaanottajan postiluukkuun ja -laatikkoon päiväpostin mukana. Muussa tapauksessa jakaja jättää noutoilmoituksen ja lähetys noudetaan Postista. Toimituskulut 3,90 €.

Smartpost: Valitse listasta pakettiautomaatti, johon tilauksesi toimitetaan. Kun pakettisi on noudettavissa, saat viestillä lokerokoodin, jolla saat pakettisi laitteesta. Mikäli tilaat postiennakolla, tarvitset myös sirullisen maksukortin maksamista varten. Toimituskulut 5,90€.

Postipaketti: Vastaanottaja saa sähköisen saapumisilmoituksen tekstiviestinä. Paketti on noudettavissa postista lähetystunnuksella saapumispäivänä klo 16:n jälkeen. Jos matkapuhelinnumeroa ei ole, saapumisilmoitus lähetetään kirjeenä. Toimituskulut 7,90€.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-3 päivää. Mikäli tuote on loppunut varastosta, toimitusaika vaihtelee tuotekohtaisesti. Ilmoitamme mahdollisista viivästyksistä.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusohjeet ja -ehdot

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Stunt Freaks Team on myös korvausvelvollinen toimituksen aikana kadonneista ja vaurioituneista tuotteista. Mikäli tuote on vaurioitunut tai kadonnut palautuksen yhteydessä, vastuu on asiakkaalla.

Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia. Mikäli havaitset virheen tuotteessa tai se on vaurioitunut toimituksen yhteydessä, ota ystävällisesti meihin yhteys sähköpostitse shop@stuntfreaksteam.org viimeistään 14 vuorokauden sisällä tuotteen saamisesta.

Toimi seuraavasti, mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tilaamasi tuotteen:

1. Ota yhteys asiakaspalveluumme 14 vuorokauden kuluttua tuotteen saamisesta ja kerro palautuksen syy.

2. Liitä palautukseesi palautuslomake. Jos olet rekisteröitynyt asiakkaaksi, voit tulostaa tarvittavan lomakkeen itse kirjautumalla asiakassivuille. Muussa tapauksessa pyydä asiakaspalveluamme lähettämään sinulle tilauskohtainen palautuslomake. Tarkista, että lomakkeessa on tarvittavat tiedot.

2. Lähetä tuote meille takaisin asiakaspalautuksena. Palauttaminen on ilmaista, ja voit jättää tuotteen mihin tahansa Postin toimipisteeseen tai postilaatikkoon.

Palautusosoite:

Stunt Freaks Team
c/o Nettivarasto
Tiilenpolttajankuja 6
01720 Vantaa

Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet asiakaspalautuksesi, lähetämme sinulle postitse korvaavan tuotteen veloituksetta. Mikäli olet pyytänyt rahojesi palautusta, maksamme summan takaisin tilillesi 14 vuorokauden kuluessa.

TUOTTEIDEN PAINOLAATU
Toimitetut tuotteet saattavat poiketa hieman värisävyiltään verkkokaupan tuotekuvista. Mahdolliset sävyerot johtuvat näyttöjen väri- ja kirkkaussäädöistä sekä painoteknisistä rajoituksista.

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti 

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Käyttöehdot ja tietoa

Ilmoitettu määrä on mitoitettu mallin molemmille puolille. Suunnitelman hinta on viitteellinen ja lasketaan tarrojen normaalihinnasta suunnitelman mukaisesti. Tarkista ostoskorisi sisältö ennen tilaamista. Loppukädessä sinä itse hyväksyt ostoskorin sisällön silloin kun suoritat tilauksen.

Sinun pyörässäsi teipin kulutus saattaa poiketa esimerkkikuvasta. U.D.S. asemointi on suuntaa-antava ja sinä itse voit teipata pyöräsi myös kuvasta poikkeavalla tavalla. Stunt Freaks Team ei vastaa teippauksesi lopputuloksesta, teipin kulutuksesta tai mistään muustakaan mahdollisesta kiukuttelua aiheuttavasta asiasta. Merkkaa uberoidut teoksesi #ubertape niin muutkin saavat ihailla luomuksiasi!